Elektro – rekonstrukce v Hotelu Voznice

Elektro – rekonstrukce v Hotelu Voznice

Zastupitelstvo obce Voznice vybralo naši společnost pro elektro-rekonstrukční práce v Hotelu Voznice, který je ve správě obce.

Naše firma zde realizovala rekonstrukci vytápění v hotelových pokojích, které byly odpojeny od stávajícího kotle na tuhá paliva a v pokojích spolu s koupelnami byly instalovány elektrické přímotopné panely. Tyto přímotopy jsou aktuálně připraveny pro dálkové ovládání přes vzdálený řídící systém, který je schopen měření aktuální, průměrné a celkové spotřeby dle jednotlivých pater.

Další fází zde bylo vybudování el.přístupového systému zn. CDVI Atrium, formou síťově propojených přístupových RFID čteček HID s centrálním řízením. Hosté ubytovny a bytů v hotelu obdrží na recepci přístupovou kartu, která jim umožní vstup do objektu a na příslušné patro, kde se nachází jejich pokoj. Systém umožňuje statistiky časů příchodů a odchodů jednotlivých návštěvníků, dálkové zablokování /odemčení dveří, změny přístupových práv držitelů čipů apod.

Elektroinstalační úpravy byly přímo podřízeny výše zmíněným adaptacím. Hlavní rozvaděč v obslužné chodbě byl z větší části přeosazen novými prvky. Za hlavní přívod byly nově osazeny dva cejchované elektroměry pro provozní prostory v přízemí a pro ubytovací části v patrech. Byly zde osazeny elektroměry s pulzním signálem pro vzdálené sledování a odečet spotřeb. Pro každý pokoj byl instalován nový silnoproudý přívod z rozvaděče pro el.přímotop s následnou možností dálkového ovládání a dále vždy na každý pokoj/byt zavedeny dvě dvojzásuvky a jedna dvojzásuvka do koupelny s proudovým chráničem pro zajištění bezpečného užívání. Dále byla vybudována nová elektroinstalace pro nové kuchyňky na patrech ubytovny, osazení přítomnostních čidel na chodby a nouzové osvětlení do 1.patra.

2019-09-25T14:27:24+00:00